Leungeun urang nalika ngadongéng alusna mah?

Leungeun urang nalika ngadongéng alusna mah?

  1. Ditempatkeun di hareup awak sabari dikeupeul
  2. Nyapertikeun naon anu dicaritakeun
  3. Nulak cangkéng
  4. Disimpen di tukang awak Answer Key

Kunci jawabannya adalah: B. Nyapertikeun naon anu dicaritakeun.

Dilansir dari Encyclopedia Britannica, leungeun urang nalika ngadongéng alusna mah nyapertikeun naon anu dicaritakeun.

Leave a Comment