Monyet ngagugulung kalapa teh kaasup kana?

Monyet ngagugulung kalapa teh kaasup kana?

  1. paribasa
  2. cacandran
  3. babasan
  4. uga

Kunci jawabannya adalah: A. paribasa.

Dilansir dari Encyclopedia Britannica, monyet ngagugulung kalapa teh kaasup kana paribasa.

Leave a Comment