Pagawéan anu sapopoéna molah sawah jeung ngurus kebon?

Pagawéan anu sapopoéna molah sawah jeung ngurus kebon?

Pagawéan anu sapopoéna molah sawah jeung ngurus kebon?

  1. pulisi
  2. tangtara
  3. pamayang
  4. patani
  5. Semua jawaban benar

Jawaban: D. patani

Dilansir dari Encyclopedia Britannica, pagawéan anu sapopoéna molah sawah jeung ngurus kebon patani.

Kemudian, saya sangat menyarankan anda untuk membaca pertanyaan selanjutnya yaitu Pagawéanana téh ngapungkeun kapal udara, nyaéta? beserta jawaban penjelasan dan pembahasan lengkap.

Leave a Comment